Olen Sanna Ruokonen, Ikaalisissa musiikkituotantoa opiskeleva sanoittaja. Mun intohimo on tehdä sanoituksia suomeksi muille ja auttaa myös muita sanoittamaan.

Aloitin sanoittamisen  2011 vuonna vain runoilu taustalla. Mulla oli silloin jo tavoite mielessä, halusin tehdä laulujen sanoittamisesta itselleni ammatin, mulla ei vaan ollut riittävästi tietoa, taitoa eikä kokemusta siihen.

Pidin pienen kirjoitustauon jonka jälkeen aloin kirjoittamaan sanoituksia päivittäin. Huomasin kehittyväni ja aloin ymmärtää että tää on edelleen se omin juttu, jota kohti mun on mentävä. Sen oivalluksen jälkeen alkoi myös unelma Sanoittajan kasvusta kehittymään.

Haluan auttaa heitä, jotka vasta etsivät ja hakevat tietään sanoittajana Suomen musakentällä ja heitä joille on epäselvää mitkä ovat seuraavat askeleet. 🙂