Sanoittajan kasvu

Blogi lauluntekijyydestä ja allekirjoitetun selviytymisestä musiikkialalla vaikean masennuksen jälkeen

Kyllä, saa ottaa yhteyttä!

Yhteydenotot voivat olla odotettuja tai yllättäviä ihmisten kohtaamisia.
Yhteydenpito taas, vaatii aiheeseen omistautumista. Minusta ”en muistanut” kertoo jostain muustakin kuin hajamielisyydestä.
Viikko sitten  sain viestin, jota en osannut odottaa, mutta aktivoiduin heti vastatakseni siihen.

 

Yhteydenottaja pyysi että antaisin palautetta hänen lauluistaan.
Minusta palautteen anto on molemmille osapuolille kehittävää ja kannustavaa. Suostuin pyyntöön, aikaahan mulla on, olenhan eläkkeellä eikä opiskelutkaan ole vielä alkaneet.

Laulujen louhintaa Helsingissä ja missä vain

Muiden laulujen kuunteleminen ja mielipiteiden anto ovat tuttuja minulle.
Olin -17 maaliskuusta -18 heinäkuuhun Helsingissä kokoontuvassa Louhos Lauluntekijäkollektiivissa. Siellä kuuntelusessioissa keskeisenä osana toimi  palautteen anto. Nyt Louhoskausi on minun osaltani ohi mutta olisi hienoa järjestää myöhemmin jossain lähempänä kotiani samantyylisiä kuuntelukertoja. 🙂
Sain todella paljon omiin sanoituksiini uusia näkökulmia, ja opin tunnistamaan lauluni helmet ja heikkoudet. Opin myös vastaanottamaan ja antamaan palautetta.
Hienointa oli kuunnella upeita biisejä ja nähdä miten eritavalla laulun voi tehdä.

Haluan mielelläni jatkaa mielipiteiden jakamista ja palautteen antoa, ja siksi voit lähettää minulle keskeneräisiä tai valmiita laulujasi ja/tai sanoituksia. Kuuntelen ja luen ne aina ajatuksen kanssa ennen kuin vastaan sinulle palautteen muodossa.
Se tunne on levollisen iloinen kun paneudun johonkin tekstiin tai kokonaiseen biisiin, annan uusia suuntaviivoja ja ehdotuksia miten ja miksi sekä mahdollisesti vahvistan samalla sanoittajan kirjoittajaminää.

Jos heräsi kiinnostus niin tästä pääset suoraan –> yhteystietoihini
Viestitellään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *