Sanoittajan kasvu

Blogi lauluntekijyydestä ja allekirjoitetun selviytymisestä musiikkialalla vaikean masennuksen jälkeen

Voimavaroja opiskeluun

Ihan huikee fiilis. Mut on hyväksytty opiskelijaksi Ikaalisten käsi-ja taideteollisuus oppilaitokseen.
Mä pääsen opiskelee ja on ihan hullua et se tuntuu näin sairaan hyvältä.
Tässä kohtaa on hyvä heittää väittämä et eihän lauluntekemistä pysty opiskelee 😉

No pystyi tai ei, tää on nyt oikee aika ottaa selvää miten mun voimat riittää opiskelurytmiin (ku minkäänlaista päivärytmiäkään mulla ei ole ollu pitkään aikaan) ja kirkastaa sitä omaa tavoitetta ja suunnitelmia.
Tuonne opiskelijaksi pääsy tarkoittaa mulle et nyt oon taas kiinni jossain, mun omassa jutussa. Mulla pitää olla lujaa tahtoa et mun voimaavarat varmasti riittäisi opiskelujen loppuun asti. Enää mä en halua väsyä.

Mulla kun on ollut väsymisiä vuodesta 2013. Silloin lopetin työkokeilun Anttilassa terveen jalkani rasitusvamman vuoksi. Sain ihan lääkärin paperit että rasitusvamma se oli.
Joka kerta on ollut joku järkevä syy lopettaa kesken mutta taustalla on aina ollut pitempiaikainen alakuloisuus joka alkoi jo 15 vuotiaana ja muuttui jossain vaiheessa elämää masennukseksi. Se siis osaa hiipiä ihan hiljaa ettei sitä huomaa. Tosi kliseistä mutta se on totta.

Mielen sairaudet on yleensä vaiettuja, niistä ei puhuta tai sit jos puhutaan niin kuulija saattaa kokea epämukavuutta. Ehkä siks kun ei tiedä miten suhtautua tai tuntee et nyt on ylitetty se henkilökohtainen raja mutta ihmiset käyttäytyvät eri tavalla eikä voi yleistää.

Blogia kirjoittamalla saan jäsenneltyä myös itselleni missä mennään. Niin kuin päiväkirjamerkinnöissäkin ainoana erotuksena et blogini on julkinen. Haluan sen olevan sitä. Toivon että joku saisi voimia, tukea  jutuistani.

 

 

 

2 thoughts on “Voimavaroja opiskeluun

  1. Onnea opiskelupaikan johdosta. Toteutat minun unelmaa. Minun elämäntilanteessa ei ole mitään saumaa irrottautua tuohon vaikka haluaisi.
    Jos lottovoiton saisin, sapattivuoden ottaisin.
    Ehkä blogisi kautta pääsen kuiteskin seuraamaan unelmaani sivustakatsojan roolissa.
    Tsemppiä!

    1. Iina Kuu, kiitos kovasti sanoistasi ♥ tuli ihan olo että tätä tilaisuutta ei pidä ns. mokata. Mie uskon että jokainen pääsee tavoittelemaan sitä mitä haluaa kun aika on oikee. Siihen asti, toivon että saat jotain irti postauksistani. Tsemppiä myös sulle Juice-kisaan. 😉 Tekijät ei kilpaile, vain biisit. ☀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *